dimecres, 3 de novembre del 2010

La meteorologia obliga anular la mostra de bolets i a concentrar totes les activitats en una conferència interactiva de bolets d'Argentona i el Maresme

Tot i que vam començar una temporada de bolets excel.lent, en aquest moment, i a causa de les fortes ventades que van afectar els boscos maresmencs i vallesans la setmana passada, els boscos han quedat molt i molt secs, i ara no hi ha prou diversitat de bolets per poder fer una exposició amb cara i ulls. Aquest fet no es la primera vegada que ens passa, però fins ara no ens havia afectat amb tanta intensitat. Per aquesta raó, enguany ens veiem limitats a reduir la XVI Mostra de Bolets d'Argentona a una conferència pràctica el dissabte, 6 de novembre, a 2/4 de 7 de la tarda, al Saló de Pedra, a càrrec de Fermí Roca, Jaume Carles, Kiko Navarro i Oriol Bassa, sobre "Els Bolets d'Argentona i el Maresme". Durant la conferència s'explicarà on trobar els bolets, com collir-los, com conservar-los, les anyades... i podreu tocar i conèixer els diferents bolets... En acabar, hi haurà un tastet de licors del bosc catalans.


L'any 2011, degut a les condicions meteorològiques canviants en setmanes, la XVII Mostra es farà just en el moment que sigui la temporada de bolets.